Firma Versele-Laga, sponsorul Olimpiadei Columbofile

Va prezentam unul dintre sponsorii Olimpiadei Columbofile, firma Versele-Laga, unul dintre susținătorii noștri cărora le mulțumim ca ne sunt alături în organizarea celui mai mare eveniment columbofil din lume.

Versele-Laga:
De zeci de ani, Versele-Laga a fost un concept în cursele internaționale de porumbei. Oferim publicului larg o întreagă gamă de produse: de la hrană premium pentru porumbei la suplimente, vitamine, produse naturiste și chiar medicamente înregistrate special pentru porumbei. Produse care au fost dezvoltate toate de o echipă de nutriționiști specialiști, veterinari și columbofili de top.

De-a lungul anilor, cursele de porumbei s-au dezvoltat într-un hobby semi-profesional în care nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării pentru a concura la cel mai înalt nivel. Mulți campioni din întreaga lume se bazează pe know-how-ul și experiența noastră pentru a obține cele mai excepționale succese.

La Versele-Laga, veți găsi cunoștințe valoroase și mărturii exclusive ale unora dintre acești campioni. Toate acestea sunt furnizate cu explicațiile și sfaturile necesare, în detaliu, pentru o înțelegere clară. Pe scurt, ghidul ideal pentru a deveni campion.

Campionii Versele-Laga vă vor arăta calea prin care să vă îndepliniți visele.
“Dacă puteți visați la asta, o puteți și face!”

ro_RO
Scroll to Top